Er du grossist? Skab en ekstra afsætningskanal med Vendino!

Kom i gang
Det får du ud af Vendino

Øg din indtægt ved at
søge imod nye kanaler.

Slip for indviklede integrationer og høje udviklingsomkostninger. Opnå en bedre supply chain og diversificer dine risici - helt gratis. Ved at bruge Vendino, får du flere varer på de digitale hylder, ude hos netbutikkerne. Det sikrer din virksomhed en større omsætning og muligheden for at udvide kundekartoteket.

Vendino Dropshipping Dashboard
1

Nem tilmelding

Vi sørger for produktoprettelse. I vil automatisk få besked, når jeres varer bliver solgt, så I kan sende varen til dropshipperens kunde.

2

Få unik indsigt

Vi giver unik indsigt, så du har det fulde overblik over dropshippers/forhandlere. Se grafer for salgsudvikling og find ud af hvilke af dine produkter der hitter mest.

3

Gratis oprettelse

Vi tilbyder gratis oprettelse og integration af produktfeed med Vendino.

Sådan fungerer det

Send varer direkte
til netbutikkernes kunder.

Eksponér dine varer til tusindvis af netbutikker. Når netbutikken får en ordre, sender du varen/varerne direkte til netbutikkens kunde, altså slutkunden.

Færre omkostninger

Spar tid

Få overblik

Bedre indblik

Analytics Salgsanalyse Omsætningsanalyse
Brugervenligt værktøj

Gør livet nemmere for dine forhandlere.

Vendino hjælper dig med at gøre livet nemmere for dine forhandlere. Når netbutikker benytter Vendino, vil de have lettere ved, at oprette dine produkter, holde styr på lagerstatus automatisk, behandle ordrer automatisk og flere smarte features, som gør det hele lidt nemmere. Alt dette bidrager til, at din virksomhed får eksponeret flere produkter, får flere salg og kommer et skridt foran konkurrenterne.

Gå ikke glip af tabt omsætning.

Skulle vi ikke hellere oprette dine produkter for dig, så du kan komme i gang med at øge din omsætning og gøre livet nemmere for dine forhandlere. Vi søger grossister inden for næsten alle varegrupper.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os for yderligere afklaring.

Kom i gang +45 71 96 95 96