Tilbage til oversigt

Legetøj og hobby

Bliv forhandler hos
DK Toys Company.

Hos DK Toys Company finder du et bredt udvalg af legetøj og hobbyartikler. Med flere hundrede varenumre får du dækket dit produktudvalg godt ind hos DK Toys Company.

Bliv forhandler
Sjippetov Play-Doh Glasmaling Barbie vaskemaskine

Bredt udvalg af legetøj og hobbyartikler

DK Toys Company byder på mange spændende produkter. Du finder blandt produkterne sjippetov, malerpaletter, skoletasker, penalhuse og mange andre produkter til børneværelset eller den kreative sjæl.

Dansk leverandør

Konkurrencedygtige priser

Kvalitetsprodukter

Hurtig levering

Bliv forhandler

Sådan bliver du forhandler hos
DK Toys Company.

DK Toys Company er åben for flere forhandlere. For at blive forhandler skal du følge disse trin.


Opret Vendino konto

For at blive forhandler hos DK Toys Company, skal du oprette en profil på B2B-portalen Vendino.
Klik her for at oprette profil.Se og vælg produkter

Når du har oprettet en forhandlerprofil, vil du kunne se, vælge og bestille de produkter, som du vil forhandle. Herudover kan du se indkøbspriser og vejl. udsalgspriser, såvel som lagerstatus og produktbeskrivelser.


Importér eller bestil produkter

Driver du en netbutik, så har du mulighed for at importere produkter til din webshop. Du kan også vælge at bestille produkterne igennem forhandlerportalen.

Værd at vide om Vendino.

Hvad er Vendino?

Klik her for at læse mere om Vendino.

Vendino er en forhandlerportal, som gør det nemmere at bestille varer B2B. Ved at bestille varer igennem Vendino, får du et samlet overblik og slipper dermed for at foretage ordrer hos hver enkelt leverandør. Udover at være en B2B-handelsportal, har Vendino også udviklet en softwareløsning til netbutikker, som gør det lettere for netbutikker at forhandle produkter, som bliver sendt direkte fra leverandøren og ud til slutkunden.

Lange e-mail korrespondancer, manglende overblik over hvilke varer der er på lager og mange andre bøvlede processer, gør det besværligt og træls at finde den rette leverandør. Hos Vendino har vi samlet alle leverandører et sted, så du kan tjekke produktkataloget og dertilhørende produktudvalg fra et sted.