Tilbage til oversigt

Elektronik

Bliv forhandler
hos M7.

Hos M7 finder du et bredt udvalg af kabler og adaptere. Med et stort antal varenumre, får du dækket dit produktudvalg godt ind hos M7.

Bliv forhandler

Kontakt

E-mail: [email protected]
Telefon: +45 60 54 62 25

Hjemmeside

m7.dk

Produktkategori

Kabler og adaptere

M7 USB-C HDMI Adapter 7 i 2 m. HDMI, USB, SD, USB-C Qi trådløs oplader m. 10W hurtig-opladning til iPhone m7 M7 iPhone/iPad USB oplader USB og USB-C 20W

Bredt udvalg af kabler, adaptere og mere til

M7 byder på mange spændende produkter. Du finder blandt produkterne trådløse opladere, adaptere, USB-C og mange andre produkter til telefonen, computeren eller lignende.

Dansk leverandør

Konkurrencedygtige priser

Kvalitetsprodukter

Hurtig levering

Bliv forhandler

Sådan bliver du forhandler hos
M7.

M7 er åben for flere forhandlere. For at blive forhandler skal du følge disse trin.


Opret Vendino konto

For at blive forhandler hos M7, skal du oprette en profil på B2B-portalen Vendino.
Klik her for at oprette profil.Se og vælg produkter

Når du har oprettet en forhandlerprofil, vil du kunne se, vælge og bestille de produkter, som du vil forhandle. Herudover kan du se indkøbspriser og vejl. udsalgspriser, såvel som lagerstatus og produktbeskrivelser.


Importér eller bestil produkter

Driver du en netbutik, så har du mulighed for at importere produkter til din webshop. Du kan også vælge at bestille produkterne igennem forhandlerportalen.

Værd at vide om Vendino.

Hvad er Vendino?

Klik her for at læse mere om Vendino.

Vendino er en forhandlerportal, som gør det nemmere at bestille varer B2B. Ved at bestille varer igennem Vendino, får du et samlet overblik og slipper dermed for at foretage ordrer hos hver enkelt leverandør. Udover at være en B2B-handelsportal, har Vendino også udviklet en softwareløsning til netbutikker, som gør det lettere for netbutikker at forhandle produkter, som bliver sendt direkte fra leverandøren og ud til slutkunden.

Lange e-mail korrespondancer, manglende overblik over hvilke varer der er på lager og mange andre bøvlede processer, gør det besværligt og træls at finde den rette leverandør. Hos Vendino har vi samlet alle leverandører et sted, så du kan tjekke produktkataloget og dertilhørende produktudvalg fra et sted.