Nu kan du indstille din egen profit margin med Vendino

Det er blevet lettere for dig som bruger af Vendino at kontrollere din profit margin, når du dropshipper. Vi har nemlig lavet en smart funktion, der lader dig indstille din profitsats. Så slipper du for at indstille priser manuelt og får øget fleksibilitet i din prissætning. Din profit margin bestemmer, hvor meget du tjener på hvert produkt. Det er procentdelen af salgsprisen, der bliver til overskud.

Udgivet den september 13, 2021

Del:

Gør det lettere at indstille din profit

Med vores smarte feature for indstilling af profit, kan du nemt indstille din dækningsgrad for dine dropshipping produkter. Efter at have indstillet en procentsats efter dine ønsker og klikket “Gem ændringer” vil alle dine priser blive opdateret. Herefter kan du indstille individuelle priser for hvert produkt, hvis dette ønskes. Husk dog, at når du kører prisopdateringen, vil den opdatere priser for alle produkter. Derfor kan du også risikere, at du kommer til at overskrive tidligere prisændringer.

Profit beregning i Vendino

Drop lommeregneren – Følg eksemplet

Vi har gjort det nemt for dig at få en visuel præsentation af profitmuligheder. Til højre for procentindstilleren, vil du nemlig se et eksempel, som justeres automatisk efter den værdi du indtaster. Så smid lommeregneren væk og nyd friheden ved at lade Vendino klare prissætningen for dig!

Hvor finder jeg profitberegneren?

1. Log ind på app.vendino.com.
2. Klik på din e-mail/brugerikon øverst til højre.
3. Klik på “Webshop”
4. Rul ned til “Mine indstillinger” – Her finder du profitberegneren.

Udgivet den september 13, 2021

Del:

Seneste nyt

Her er hvad vi har udgivet af artikler på det seneste.

Få nyhederne først!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at vide besked, når der kommer nyt spændende indhold.